elifzumra1206 Merhaba bebeğim 33+5 te doğdu. İki hafta küvezde kaldı iki haftadır yanımda. Yarın tam bir aylık olacak inşaallah. Uyuduğu zaman üç dört saat uyuyor ben uyandırmasam uyanmıyor bu durum normal mi. Yoksa ben mi fazla evhamlıyım.
oylesinebiri__ elifzumra1206 normal 2 3 aydan sonra hareketlenmeye başlar uyusada otursam diyicen 😄 uzamış sarılık var miydi
3kedili2bebekli elifzumra1206 siz yine de 2 saatte bir kaldırıp besleyin uzun uyuması normal hiç dert etmeyin daha anne karnında sanıyor kendini
gokcelifim elifzumra1206 bende 34+0 da doğum yapıp iki hafta sonra eve getirmiştim başlarda çok uzun uyuyordu zorla uyandırıp emziriyordum geri uyuyordu. Şimdi düzeltilmiş 1.5 aylık kronolojik 3 aylık olmak üzereyiz gün içinde parça parça şeklinde ama toplamda çok uyuyor hala öyle çok fazla uyanık kalmak istemiyor. Bende sabırsızlıkla ne zaman daha az uyumaya başlayacak diye bekliyorum onu da düzeltilmiş yaşına göre takip edeceğiz heralde
3kedili2bebekli elifzumra1206 yok hiç merak etmeyin 2 haftaya kalmaz uyumayı bırakır zaten benimkiler de öyleydi çok korkar her gün doktora yazardım her beslenme saati soyup islatirdim uyansinlar diye doğum haftaları geçince o uyku hali gitti tabi
abbb Benimde bebeğim 33+5 te doğdu aynı süreçleri geçirdik şuan üç aylık 40ı çıkana kadar sadece emzirmek için zorla uyandırıyordum 40 I çıktıktan sonra da azıcık uyusa diye gözüne bakıyoruz 😂
elifzumra1206 abbb yaa bunu duyduğuma o kadar sevindim ki. 🥹 Size birşey daha sorabilir miyim bu süreçte mama kullandınız mı bebeğinize ne kadar sürede toparlandı
elifzumra1206 gokcelifim evet benim kızımda iki hafta küvezde kaldı besleme için uyandırıyorum bir iki saat uyanık kalıp oynuyor ondan sonra yine uyuyor ben kendimi kötü hissediyorum acaba ben mi bakamıyorum besleyemiyor muyum diye sürekli stres ediyorum
Rwerdst elifzumra1206 doğum dan itibaren 4 hafta yani 28 gün geçtiyse uyandırmaya gerek yok demişti doktorumuz. Bir çok doktora gittik onlar da öyle dedi. Kendisi 3 4 saatte 1 kalkıyorsa sorun yapmayın bence. Bırakın uyusun 🤗 alışkanlık oluyo yoksa ileri de
Eylulzeynep8 elifzumra1206 Evet normal daha anne karni zamanında çünkü. Sonra hiç uyumuyorlar keyfini çıkarın
aleynaozalpp14 elifzumra1206 benim bebeğim de 35 haftalık doğmuştu senin dediğin gibi uyuyordu hatta uyandıramıyorduk bile mama içirmek için sonra sarılığı çıktı 17 imiş hastanede bi gün fototerapi altında kaldı 7 ye düştü çıktık Allah’a sükür bidaha tekrarlamadı
elifzumra1206 aleynaozalpp14 benim kızım doğduğunda iki hafta küvezde kaldı o zaman sarılık falan yoktu zaten ordayken ilk hafta mavi ışık altında kaldı sonradan olabiliyor mu sarılık