mystery00 Kızım 1 yaşında 9kilo değerleri falan herseyi normal öyle zayıfta durmuyo yani asssla. kaynanam falan pirinç unu yedir bol bol mama ver içsin diye diye kafama taktırıyo benim
tospikannesi_ mystery00 doktora gitmeyi denediniz mi? Doktor kilosuna bu çocuk zayof şöyle yaparsa dedi mi? Normal gördüyse ve kontrollerde birşey denmemişse demekki sorun yok önemli olan sağlıklı olması her kilolu çocuk sağlıklı olacak diye birley yok rıs kilo alsın diye ona yararı olmayacak şeyler yedirme
Sogukbaklava mystery00 normal zaten bi yasına 9 kg ile girmişse iyi demişti doktorumuz. İlla pompayla şişmiş gibi mi olsun pirinç unu bebenin bağırısaklarını mahveder
zehra0508 mystery00 ya hic kafaya takma benim kizde 14aylik 10kilo cocugu fazla yedirirsiz mazallah Allah korusun gazi olur sonra kilo alimi hizlanr karşisini alamazsin vallahi gayetde normal kiloda masallah olsnn
mystery00 tospikannesi_ evet hiçbi sorunu yok kilosuda gayet normal dedi doktor. Ama gelde bunu etraftakilere anlat
tospikannesi_ mystery00 millete laf anlatmaya çalışırsan bakırköye yatırırlar seni. Takmayacaksın benim kızımda iri bir bebek mesela bana da gelen sence çok yemiyor mu diyor sıkıntı olmasın diyor. Bende sen doktor musun diyorum. Aynı bu şekilde çünkü cidden bana göre saygısızlık hadsizlik gibi geliyor millet herşeye bir şey bulur . Takmayacaksın ağzının payını vereceksin
Elvinemine mystery00 inanki canim sen benim yaşadığım ilcede olsan kacarsin herkes bana bakmiyormusun diyo..bemde zaten anne baba zayif bebk kime cekmeli hic soran yok sagliklimi kilo demek saglik demkkmis insalarin için malesef.
Elvinemine Benim kizimda 13aylik dislerden dolayi zayifladi 8.300kilo.biraz zayif yapisia minyon diyolar herkes yasini gostermiyo diyo sinirim bozuluyor iyice.bana gore bebgim normasinda sadece zayif evet .bende nasil kilo aldiririm diye dusunuyorum
mystery00 Elvinemine aynen öyle sağlığına değilde kilosuna bakıyolar insan bu sefer bi acabaya düşüyor yani nasıl kilo aldırsam diye düşünüyorum bu seferde
Elvinemine mystery00 ebet canim insan dusunmeden edemiyorki bi seyimi varki bu cocuka hereks zayif diyo.mesela benim kiz ek gida icin oluyor amma ben zarzor kasik mamalari .mama falan veriyorumki kilo alsın yok bacim olmuyor.yinede ayni kiloda kaliyor hem jaraketli hemdeki dis cikariyor