gokcekuru Bu atak ne zaman bitiyor Allah aşkına.Nasılnuyutursam uyutayım yarım saat sonra uyanıyor bebeğim ve sürekli dışarı çıkmak istiyor evde durmuyor ama havalardan dolayı gündüz çıkaramıyorum çünkü bebek arabasında zaten durmuyor hava serin ve gölge varken bazen durup uyuyabiliyor nadir de olsa.Nasıl uzattınız bu uykuları? Helppppp
berivan2709 gokcekuru bizimki de 4 buçuk aylık bugün beni o kadar yordu ki sadece kucakta duruyor dışarı istiyor havalar sıcak akşama doğru benim pertim çıkmış oluyor her gün çıkarıyorum mecburiyetten bugün ona bile gücüm kalmadı baya sıkıntılı bir süreç 🥺🥺🥺🥹🥹🥹🥹ayakta bir saat sallarım uykusu 15 dk olur ve ayakta sallarken mama içiyor belim çok kötü inan
soncahilbukucuu gokcekuru off off perişan haldeyim ne uyuyor nede duruyor kucak istiyor sürekli 4. Aya girdi Değişti resmen
melike645_ Bende aynı durumdayım ayağımda sallamaya başladım uyusun dalsın diye yarım saat sonra uyanıyo sürekli bağırıyo çığlık atıyo ağlarken bir anda gülmeye başlıyor delirdim resmen normalde zor bir bebek değildi hiç ama bu ay çok zor meme reddide var inşallah en kısa sürede geçer
skarabey Yaklaşık 3 hafta sürüyor bu nalet atak dönemi, merak etmeyin bitiyor ama anneler de bitiyor malesef sizi çok iyi anlıyorum. Şunu düşünüp motive olabilirsiniz; bu atak bittiğinde herşey çok daha iyi olucak ve düzene giricek.