FundaAlparslan Eymenpasaninannesi yok kuzum Musti eczanede var sadece 212 de orjinalini kullanıyorum doldurma değil hiç kullanmadım doldurma parfüm 🙈😊
Nicemother Eymenpasaninannesi beyazında çiçek kokusu yok canım turuncu gibi olanında var beyazı tamamen pudradır
Serap46 Eymenpasaninannesi tam da öyle çiçek ve pudramsı dolce gabbananın yeni çıkan kokusu muthiş the only one 2. 😍👌
2019drnsu Eymenpasaninannesi doldurma değil trendyoldan alıyorum cacharel noa yazınca çıkıyor çiçeksi kadifemsi bi kokusu var öyle ağır değil çok hafif ama kalıcı. Çok övdüm ne biliyim ya favorim işte 😂
snyck Eymenpasaninannesi bende postu takip ediyim 😊 baharatta şekerde başımı agritiyo migreni tetikliyo midem bulaniyo anca ciceksi hafif kokular sıkabiliyorum hangi parfumu denesem yarida birakip birine veriyorum
Eymenpasaninannesi snyck aynen bende genelde anneme veriyorum 😂 benim kokum diyemiyorum hiç. Avonun tomorrowu var onu çok uzun kullanmıştım sadece
Deletedmom814 Eymenpasaninannesi Lady million ve victoria secret bombshell bunlar günlük kokularim. Ozel gunler icinde Maison francis Kurkdjian. Pahali parfumler fakat kokulari inanilmaz kalici. Bi kere alin aylarca kullanin.