defnes32 organikirmik dün dışarı falan çıktım annem aklımı karıştırdı içimde kaldı o yüzden sorayım dedim yoksa bende inanmıyorum zaten üç günlük olunca beş günlük bir haftalık derken sürekli hastaneye sağlık ocağına gidiyoruz zaten çıkıyoruz keyfi çıkınca mı lohusalık tutuyor
defnes32 ecempeker bende iki akşamdır çıktım şimdide arabadayım yine çıkıyorm işine gelince tutuyor lohusalık
zenginoldum defnes32 mecbur kalmadikca cıkmayin guzum. Enfeksiyon acisindan oyle deniliyor. 40 gun boyunca mikrolara açıksin
ecempeker defnes32 aynen eve tıkılmak da cok iyi değil hava değişikliği olur iyi olur zaten doktor hastnate derken cıkıyosun
defnes32 elifozkan benimde bebeğim yoğun bakımdaydı öyle bi lohusalık yaşamak gibi lüksüm olmadı zaten
Pamukhanim_ defnes32 inanmıyorum annem bana 40 gün boyunca kırmızı giydirmemisti nedenini bilmiyorum a giyilmez demişti
defnevedoruk defnes32 18 günlük bebeğim var düğünede gittik parka da gittik haftaya denize gitmeyi düşünüyoruz hatta😀 40 gün evde oturursam asıl o zaman lohusa depresyonuna girerim
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan defnes32 başlarım hurafeye de söyleyene de valla çok sıkıldım o hurafeler yüzünden lohusa depresyonuna girdim
ZeydsMom defnes32 inanmiyorum. Disari cikmaz, kiyafeti gece disarida kalmaz, gece evde yalniz kalmaz bilmem ne hepsini yaptim iki bebegimde de
defnes32 ZeydsMom ben ilkinde 10 günlükken yalnız kalmaya başladım eşim şehir dışına çıktı ama bunda korkuyorum