elifbarcin65 elifbarcin65 böceği ezdigin zaman simsiyah kan çıkıyor ordan anlayabilirsn bu böcek olduğunu canım silsende çıkmıyor
canan6668 sumeyyesinanaras ya Yarin ya salı günü arayıp randevu vereceklermiş pazartesi burda fransizlarin bayramı. InsaAllah cikmaz askom 😘
pinkflowers canan6668 ne demek rica ederim inşallah dediğim gibidir Allah düşmanıma vermesin çünkü illet çok kötü
pinkflowers canan6668 Bu o böceğin ısırığına benzemiyor bence başka bir şey bu dediğim gibi hem olsa gece mutlaka rastlarsın uyutmaz kaşınmaktan yatağa gelir
canan6668 pinkflowers Ben Daha cok sabah uyanınca kaşınıyorum gun boyu da kaşınma oluyor ama sabah daha çok
canan6668 pinkflowers buldum canım yerlerini baza başlığı arkası nerden nasil geldi hiçbir fikrim yok 😢😢
elifbarcin65 canan6668 tüh ya üzüldüm canm Diatom toprağını bı araştır internetten sipariş vermiştik o böyle un gibi serpiyorsun heryere insana da zarar vermiyor çoğu kişi onunla kurtulmuş Biz koltukları atınca ondan serptim evin her yerine
elifbarcin65 canan6668 benim fikrim başlığı at çöpe yumurta bırakıyorlar 1 saate 30 yumurta çıkıyor morelini bozmak istemem ama yatak ve bazadan kurtul
zeynep1401 canan6668 bende bunu yazacaktım yorumlara bakıyordum söyleyen olmuş mu diye🥺 çok geçmiş olsun bunlar genelde eski rutubetli eşyalarda oluyormuş eşimin isyerinin orda da çıkmıştı qyni yerlerde onlar tiner sıkıp öldürüyordu