Egeymen Fatima_omer oğlum 36 haftalık 2800 gram 42,5 cm doğdu şuan 3 aylık 6500 Gram 58 Cm ☺️ boyu Bi tık kısa ama sağlığı yerinde ya varsın kısa olsun, ilerde basket oynatırım ☺️
Hamza34_ Oğluşum 37.haftada 2600 gr 48cm doğdu. Şimdi 4 aylık 6300gr 64cm. Doktorumuz biraz minnak kalmış dedi. ☺️
Brvnznd Ya yanlış anlamayın benim kuzuma doktor normal diyor ama yazdığınız değerlere göre çok küçük 4 aylıkken tartıldık 5400 doğum kilomuz 2400 sadece anne sürü alıyor boyu doğduğunda 47 ,4 aylıkken 60 cm doymuyor mu ya😔
Swtlna Brvnznd doktorlar değerlendirirken anne babanın genetiğini de göz önünde bulunduruyor, onunla alakalı olabilir
Ozgecomelek01 Brvnznd tek değilsin yazışmaları görünce gözlerim doldu benim oğlan 4 aylık olacak bir hafta sonra acaba 6 kilo oldu mu diye düşünüyorum ki buradakileri görünce yıkıldım🙄
Acemiannecik Brvnznd evet dogum kilolarina gore aynı kilo almis bebeklerimiz canım:) sağlıklı olsunlar napalim 🤷♀️ ben artik kafama takmiyorum çünkü doktor 4. Ayda zayif diyebilmemiz icin 4500 yada asagisi olmaliydi dedi
yakaignesininannesi Brvnznd benim bebeğimde 2000 gr doğdu 4 ay kontrolünde 5300 gr dı sadece anne sütü alıyor doktorumuz normal dedi sizde içinizi rahat tutun sadece anne sütü aldığından ve minik doğduğundan öyle bizim bebeklerin kilosu böyle, sağlıklı olduktan sonra ben sorun etmiyorum