nedir Ateşi 38.8 arası gidiyor ağlıyor çok huysuz gece mide bulantısıyla başladı mide boşaldı ama devam etti nefesini kesercesine öğürmeye götürdüm serum takıldı parol mide koruyucu vardı içinde ama şimdi ateş başladı yaklaşık 1.30 saattir
endoplazmikretikulumiste nedir kusma ishal ateş salgını bar geçmiş olsun eczanede ateş düşürücü bantlar var bir deneyin
saremomm_ nedir başına koltuk altlarına nemli bez koyun kızımın hemen düşüyordu ,burda biri söylemişti yine çoraba limon sıkın giydirin hemen düşüyormuş geçmiş olsun
mamacitaa_ nedir çok geçmiş olsun 💐 Ateş kusma ishal salgını var benle çocuklar da geçirdik geçen gün aşırı kötüydü 🤮 smdi de annem dünden beri yatıyor hasta 🤒 hep ılık bir bez koyun karnına başına koltuk altına
nedir endoplazmikretikulumiste daha da düşmezse bunu alıcam başka bildiğiniz anne yöntemleri var mıdır
nedir saremomm_ limonu denedim şimdi inşallah etki eder kıyamıyorum yazık daha 11 aylık ağzı var dili yok ya
endoplazmikretikulumiste nedir ılık duş ılık tampon çok işe yarar özellikle eklem yerlerine alnına kasıklarına ve koltuk altlarına duştan dahi iyi geliyor