Lylcyln Merhaba kızın bir yaşında. Maalesef ne et ne tavuk ne balık hiçbir şey yemiyor. makarna yer poğaça yer simit yer hadi yumurta bir nebze yer ama böyle içinde et olan tavuk olan yemekleri hiç yemiyor nasıl yedireceğim bilmiyorum kızartıyorum haşlıyorum içine katıyorum hani farklı farklı şekillerde sunuyorum yine de kabul etmiyor bana yardım edebilir misiniz farklı tarifleriniziyecek varsa çok memnun olurum
imaddesi Lylcyln tavuğu rendeleyip veriyorum, pilava, çorbaya katıyorum. Köftede olur ama hiç yapmadım. Etide kıyma olarak köfte şeklinde yiyor. Bazen sulu köfte bazen Kuru köfte yapıyorum 🥲
endoplazmikretikulumiste Lylcyln o noktada rondodan geçirip çorbaya ağzına gelmez tutar gider haberi olmaz
minisinannecigi Lylcyln çok zorlamayın isterseniz konu protein alması ise baklagillerde de protein var onları seviyorsa verebilirsiniz.
Beyzaveduru Kızım da hiç yemezdi. Her çorbasına kıyma kattım, tavuk eti kattım. Öyle öyle en azından köfte yemeye başladı. Haşlama et olarak hala yemiyor. Bir Dr poğaça simit gibi şeyler yerse bunlardan hiç yemiyor aç karnına bunları hep saklıyorum
minisinannecigi Lylcyln et ürünleri konusunda olumsuz bir deneyim edinmesindense baklagil yiyorsa en azından ondan alabilir yani arada yine et ürünlerini teklif edersiniz iyi bir anına denk gelip yer belki bir süre sonra hem zorlama ile de eşleştirmemis olur o besinleri
Lylcyln imaddesi her şeyi kendi yiyo zaten çorba dışında mıncıklaya mıncıklaya yiyo. Eti veriyorum bakmasıyla atması bir oluyor
Lylcyln minisinannecigi bugun koca bir tavugu hasladim onune koydum ki mincira mincira oynasın yesin . Sonuc dokunmadi bile yerdeki karincayi tuttuyedide tavugu yemedi
bebeklerrr Lylcyln tavuk kemiğini eline verdiğiniz ağzına almaz mı dişini kaşımak için de olsa önce yeme kaygısı gütmeden oynamasına izin verseniz sonra bir gördüğün ağzına götürüyor tadına baksın yeter sonra aç olduğunda teklif edin öyle likle alışabilir belki . Anne neyi yesin diye üstelerse bebek ondan uzaklaşıyor asla muz yemiyor oynaması için eline veriyorum kabuğunu ağzına alıyır kendini almıyor sonra aç olduğunda teklif ettim tadına baktı sonra aç olduğunda 5 cm kadar yedi ama hala sevmiyor bence denemekte fayda var . Diş kaşısın diye eline verdiğim her şeyi Şuan daha çok seviyor gözlemim bu yönde .
Lylcyln bebeklerrr başka yemek olsa alır agzına atar bakar. Sever oynayarak yemeyi ama iş et kofte balık olunca çocuk tiksinerek bakıyo resmen😂 yalandan tutuyo bakıp yere atiyo . Yani ağzına atacak kadar degerli görmüyo. Yerdeki kırıntılar kadar değerli degil anlayacağınız. 😅
Lylcyln bebeklerrr başka yemek olsa alır agzına atar bakar. Sever oynayarak yemeyi ama iş et kofte balık olunca çocuk tiksinerek bakıyo resmen😂 yalandan tutuyo bakıp yere atiyo . Yani ağzına atacak kadar degerli görmüyo. Yerdeki kırıntılar kadar değerli degil anlayacağınız. 😅