Egeefe5535 Doğum kontrol hapı kullanıp adette gecıkme yaşayan oldumu acaba 3 kutuma gectim hamılemiyim dıye endıselenmıyo degılım😟
Egeefe5535 Kuzumveben cerezattadan sonra regl oldum sımdı aıle planlamasının kı kullanıyorum micrognon
MayneymisAltintop Cezeretta kullanıyorsanız adet olmamanız normal. Onun dışındaki haplar aksine adeti düzenler aman dikkat
Egeefe5535 MayneymisAltintop cerezetta kullanıyorum devletın verdığıne gectım 3kutumdayım ama 3 günüm hala regl olmadım ikizlerımde var tedirgın olmuyo degılım acıkcası
mikelenjelo35 Egeefe5535 bende devletinkini kullanıyorum.hic sekmedi günü üçüncü kutuda olamama rağmen adet olmaman garip.baslarken adetlimiydin.bence bı kan testi ver .
Kuzumveben Egeefe5535 cerazette yapiyor adet olamama yada gecikma bir sene cerazette kullandim hic adet olmadım ama suan yasmin kullaniyorum oyle bi sorun yasamadim insallah o dedigin hapi kullananlar yazar ins
Abrakadabra 7 yıl kullandım hiç gecikme olmadı bende .hep düzenli günü gününe oldum.Simdi 6 .5 aylık bebeğim var yine günü gününe oluyorum .