mutlu1annis Kızlar sizce robot süpürge kullanışlı mı kullananlar yazabilir mi ben çabuk bozulur diye almak istemiyorum ama
Annegibi2006 mutlu1annis çok kullanışlı çocuklu evlerde olmazsa olmaz bence 1 yıldır kullanıyorum keşke daha önce alsaydım diyorum
mamylatte mutlu1annis bir yılı geçti kullanıyorum 3 aydır da her gün çalıştırıyorum ben çok memnunum ama bütün modeller öyle değilmtabş iyisini almakmlazım
aslymom mutlu1annis kullanışlı ama alcaksan iyisini almak mantıklı bir de evin robot süpürgeye uygunsa almak mantıklı yatağın bazan koltuğun yüksekse altına girip çok güzel tozunu alır ev temiz kalır
yagmurkokusu_ Kullanışlı hele çocuklu bir evse bence ihtiyaç diyebilirim kaç zamandır kullanıyorum hatta evim dublex üst kata da başka model bakmaya başladım.
mutlu1annis aslymom evim küçük aslında o yüzden olmaz diye düşünüyorum rahat hareket etmesi lazım Ki temizleyebilsin diye düşünüyorum
Annegibi2006 mutlu1annis süpürmesi çok başarılı silmeyi duru su ile yapıyor bizim kedimiz de olduğu için silme yeterli değil bence ben arkadan paspas yapıyorum ama süpürmesi günlük için yeterli bence
beyzanuroz mutlu1annis annem çok severek beğenerek kullanıyor çokta memnun kendi evime geçince bende alıcam