parlaska 5 aylık bebeğim varsabah 8-9da kalkan bebeğim 3 gündür sabah 4. 30 5 de kalkıyor kafayı yicem neden böyle yapıyor
rmysa09 parlaska canım uyanıyo diye alma çok ağlanasın ama yanına yat sakinleştir sarıl acıktıysa doğur hemen yatar geri
tahin parlaska bugüm 5 ay oldu, yatırması tam 1 saat sürdü ve abartısız 2 saatte bir kalktı, bazen tam uyanmaya yakın emdi de geri daldı ve tam 5.30 da ayaktayız uykusu da var gibi ama asla dalmıyor geri
Mrvsmt2502 parlaska 5. Ayda uyku gerilemesi var maalesef. Düzen bozmayın uyutmaya çalışın kaldırmayın
ikibaloglanannesi parlaska 4-5 aylık bebeklerde uyku gerilemesi yaşanıyor. Birkaç haftaya düzelir. Geçici süreç
nura97 Benimki de 6 olmamis ayakta. Sanirim gunes cok erken doguyor artik ve bu durum etki ediyor. Artik cogu anneler bu durumu yasiyor yazin
Pamukhanim_ nura97 alakası yok karartma var 9 aylık 4. Aydan beri böyle şuan da ayakta dün bana bi şaşırtma yapıp 7 buçuğa kadar uyumuştu 1 günlükmüş
rmysa09 parlaska Allâh Allâh benim kızımda düzensizleşti geçen düzensizleşti derken gece 1 de yatıp öğlen kalkıyodu arada mama istiyo sadece 1 kez sonra uyku sonra bi baktım 10 da kalkıyo hayır dedim 3 gün içinde geri düzeldi bazen dişde yapıyo yatarken falan ağrı kesici verebilirsiniz
nura97 Pamukhanim_ biz de suan 4 ayligiz. Ne yapiyorsa su 4 ay yapiyor. Bebeklerin tum dengeleri sasiyorbu ayda 😐
pittikmantari_ parlaska ay evet ya yeminnederim gözüm kapalı yazıyorum 5 de uyandık uyumuyor halaaaa cinnet geçiricem
myangelson parlaska 4 bucuk aylık oğlum da böyle 4 bucukta uyandı ağlıyor mama içmiyor meme istemiyor gaz vardı biraz çıkarttık ama geri uyutmak 6 yi buldu 7 de tekrar uyandı uyuttum 7 buçukta tekrar daha da uyumadık 🥲