oyuncakhikayesii Kızlar merhaba bebeğim kakasını 11gundur kakasını yapamiyor sadece anne sütü alıyor huzursuzluğu yok ama gazı kötü kokuyor birçok şey yaptım ama hala yapmiyor daha önce de yaşadık 9.gun yapmıştı napsam bilemedim yaşayan var mı 4aylik şuan
SeNaGT oyuncakhikayesii poposuna zeytinyağli pamukla masaj yap popo deligi sertmi bkbi sert ise kabizdir ama yumusak ise korkma ypar
Niloyailetospik oyuncakhikayesii merhaba canım anne sütü alan bir bebeğin 10 gün yapmaması normal ama sen bir doktorla görüş istersen kulak pamuğu ile zeytinyağı sürüp poposunun girişine ya da Fito krem varsa onu da kullanabilirsiniz
koruk oyuncakhikayesii canım acile git lahman yapıyorlar 11 gün artık yapmaması normal değil birde probiyotik kullan bizde aynı kabızlıgı yasadık lahman yaptılar brn eczaneden probiyotik aldım düzene girdi hemen
mamylatte Ben de yapamadığınzaman zeytinyağımı popo delipine süreridm kulak çöpüyle biraz iç kısmına doğru öyle yapardı
organikirmik koruk bi şey sorabilir miyim lavman ile fitilin farkı ne, neden evde fitil yerine lavman yapıyorlar hastanede