ipektosunannesii Sizin bebekleriniz kaçta uyuyor? Ne yapmayı denediysem 22.30dan önce uykuya geçiremiyorum.7 aylık olucaz ama gündüz uykularımız çok düzenli gece bir türlü oturtamadık.Sizde nasıl durumlar bu durum bize mi özel merak ediyorum..
yagizatlas ipektosunannesii bende alıştıramadım denemediğim yol kalmadı ve inanır mısın 3 yaşında hala aynı
idildeniz35 ipektosunannesii sabah kaçta uyanıyor? Genelde sabah uyanma saatine göre gece uykusuna geçiyor. Sabah 7.30 civarı uyanırsa 8-8.30 civarı uykuya geçiyor kızım. Daha geç uyanırsa ona göre sarkıyor gece uykusu da
ipektosunannesii yagizatlas çevremdeki çoğu kişi bu durumdan şikayetçi.Sanırım yaşadığımız yerden de kaynaklanıyor.Ama içim de rahat değil hiç çok karışık bir durum
ipektosunannesii idildeniz35 onu da denedim sabah erken başlatıp gece erken uyusun diye ama o yöntem de işe yaramadı bizde
idildeniz35 ipektosunannesii ya her çocuğun huyu farklı tabi ama belki yapmadıysanız diye söylüyorum. Sadece birkaç gün deneyince olmuyor, ısrarla her sabah erken kaldırıp her akşam pes etmeden 8 civarı uyutmayı deneseniz belki işe yarar 🤷♀️