ipektosunannesii Sizin bebekleriniz kaçta uyuyor? Ne yapmayı denediysem 22.30dan önce uykuya geçiremiyorum.7 aylık olucaz ama gündüz uykularımız çok düzenli gece bir türlü oturtamadık.Sizde nasıl durumlar bu durum bize mi özel merak ediyorum..
nhts ipektosunannesii az önce yeni uyudu malesef 11 den erken uyumaz uyusa da gece uykusu olmaz uyanıyor yani gündüz de yarım saatten yukarı uyumaz 3 yada 4 uyku yapıyor siz gündüz kaç uyku yapıyorsnz bu arada benimki sabah geç uyanıyor 10 da
3kedili2bebekli ipektosunannesii gündüz uykuları saat kaçta ve kaçar saat sabah kaçta kalkıyor acaba bu bilgilere göre yardımcı olabilirim
dnzdnzdnz ipektosunannesii valla herşeeyi düzenli yine 11 den aşağı uyumuyor. Yapacak bişey yok saldım napayım. Kendimi paralayamam valla kaç ay stres yaşadım uyudu uyandı yattı yatmadı.
ipektosunannesii nhts aynı şeyleri yaşıyoruz sizinle hemen hemen ama biz genellikle 7 ve 8 arası uyanıyoruz
ipektosunannesii 3kedili2bebekli 7 veya 8 arası uyanıyoruz 1 saat uyanık kalıp 1.5 saat uyuyoruz sonra 11 12 arası bir uykumuz daha oluyor bazen 1 saat bazen de 15-20 bazen yarım saat sürüyor sonra 3 gibi 30dk uyku son olarak da 17 gibi 30 dk uyku var akşam da 8 dedim mi uyuyor ama tekrar kalkıyor ondan sonra uykuya dönmesi 23:00 buluyor beni zorlayan uykuya döndürme noktası yoksa gayet uygun saat aralığımız
3kedili2bebekli ipektosunannesii bebeginiz 4 uyku yapıyor gündüz ve son ikisi kısa kısa o son iki uykuyu birlestirip tek 1.5 saatlik uyku haline getirirseniz problem kalkacak son uykusundan 17 de uyanmış olması lazım 3 gibi uyudugunda 4-4.30 a kadar uyumalı yani
3kedili2bebekli zeyno0904 evet ikizler ama hareketlilik büyüdükçe daha tolere edilebiliyor kendileri hareket ediyorlar anneye bağımlı hareket etmiyorlar ya o işi biraz kolaylaştırıyor