Aselhafsa Arkadaşlar kızım 5 yaşında okula kaydı gözükmüyor icisler Bakanlığı Ulusal Adres Veritabanı (MERNİS) diye bir yazi var böyle yazı çıkıp çocuğunu ksyit ettiren varmi
Irmakk1 Aselhafsa bende de çıkıyor bugün okulla görüştüm kayıtlar ağustosta açılacakmış o zaman gelin dediler. Sizin okulun kaydı acildiysa direkt gidip yaptırabilirsiniz bence sistemle alakalı bir sorun diye düşünüyorum yani okul listesinde ismi gözüküyordur kızınızın
Aselbade Aselhafsa benim kızım 4 buçuk yaşında kayıt yaptirdim sadece kimliğine baktı doğum yılına sonra sokak numarasına baktı işte kayıt ücreti ödedim öyle kaydını yaptırdım
BongomyaPrensi BelisMelis411 benim bildiğim bu sene 2020 liler alınıyor ben belediyenin kreşi var oraya başvuru yaptım ağustosta kayıt için gidicem inşallah başvuru süresi doldu oranın
yiyidom BelisMelis411 benim oğlum 3 yaş 10 aylıktı başladığında geçen yıl 2019 lar kesin kayıt 2020 ler yedekti ama ilkokul bünyesindekiler değil bağımsız anaokulları alıyor ayı farketmiyor 2021 alıyorlar bu sene yedekten anaokuluna yani ilkokul un içinde değil sadece anaokulunolan bir okul olacak ☺️
Aselbade Aselhafsa sabahçı 4 bin öğlenci 8 bin TL kayıt ücreti istendiler bende öğlenci istediğim için 8 bin TL verdim
Eymencvk Aselhafsa nüfus müdürliklerş düzeltecekmiş ama bakalmyarın gidicez bizde nüfusa bilgilerine ulaşılamadı diyor
Feraye_ Eymencvk aynisi bendede oldu nufusu aradim ilce milli egitim mudurlugunu aramamj slyledi aradim orasida bi kac gune duzelir dedi adres degijskligi fln yaptinizmj hic bu aralar