mira1224 Merhaba Philips lumea aldım, kullanan varsa yardımcı olabilir mi ? Genital bölgede denedim ama üst tarafda oldu ama alt kısımda kararmadan dolayı atış yapamıyorum bi çözümü yok mu aynı durumu yaşayan var mı ?
Ballikizim99 mira1224 benimde kararma var ve atış yapıyo ama canımı yaktığı için en düşük seviyede atış yapıyorum aslında kararan bölgeyi yakabilir tahriş edebilir güvenlik için atış yapmaz normal yani..
mira1224 betul97_ alt bölgeye gelince kırmızı ışık yanıyor atmıyor. Yani kararmadan dolayı mı acaba anlamdım üst bölgede sorun yok deri rengindwn mi olıuro acaba normalde de esmerim
betul97_ mira1224 Bende de bazen kırmızı verdi ama işte dik değil yatay şekilde tuttum filan sonra beyaza döndü
mira1224 organikirmik nasıl olacak ya çok saçma bir çözümü de yok heralde. Doğal kararmalar için bir öneriniz var mı onu deneyeyim
sumeyyesinanaras mira1224 bende kullandım sırf bu yüzden bozuk diye garantiye gönderdim meğer çok safmışım😂😂 çok gülmüşlerdir bana kesin. Hata tehlike ışığı diye notla geldi tekrar bana ayar düşürmek gerekmiş hasas olduğu için
betul97_ mira1224 Mesela genitalde üst tarafta değilde bende dudak kısımlarında oldu bende nasıl desem elimle biraz gerdirdim öyle de beyaz oldu. Bende tam göremediği için kırmızı yanıyor sanmıştım
mira1224 sumeyyesinanaras yani sizin de aynı şekildeydi düşürünce oldu, deneyeyşm bende ne zamandır kullanıyorsunuz bitti mi acaba tüyler? Jiletleyip mi kullanıyorsunuz
sumeyyesinanaras mira1224 canım ben 1 buçuk yıl güzellik salonunda lazere gittim sonra bunu alıp 1 yıl düzenli kullandım ve 6 yıl oldu komple hiçbirşey yapmıyorum sıfır kıl 6 yıldır rahatım evet hami pembe jiletler varya onla alıyordum ve batıklarım içinde pigling kullanıyordum keseyle
mira1224 sumeyyesinanaras ay maşallah baya baya uzun olmuş sizin ne güzel çıkmıyorsa ya inşallah bende de işe yarar
Ymomm mira1224 ay bu yüzden ise çok saçma bir durum yorumlarda tehlikeli bölge olduğu için uyarı veriyor yazılmış çok mantıklı