princessmom_ Evet kızlar sabahtan açtıydımm geri silmiştim pişman oldum ve yeniden post açayım dedim 😆 konuyu azcık değiştirdim🤭 Forumdaki kankalarınızı, en sevdiklerinizi etiketleyin 🤍
Kayra_68_aksaray princessmom_ en sevdiklerim diyet formu açan herkez 🤣🤣 hepsi motıve kaynağı cunku devamını getirebilen mesela @Nazliezgi bu arkadaşımız gibi 🤣🤣🤣❤
oylesinebiri__ princessmom_ @uykusuzanne__ @cLearQueen çok kişi var ama isimleri çıkmıyor bu sorun bi tek bende mi var 2 kişi etiketlendikten sonra başka isim çıkmıyor @gizememre
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan princessmom_ @cLearQueen @[silindi] @MamaUygarVibes seni de seviyorum barıştık artık😊😘 @Pirasalipuding aklımdasın hep karşıma çıkıyorsun 😁😘 @50krsvertirreekk 😘😘 Nefretle başlayan aşklar olurmuş skjcksksls @pogacayanaginannesi sen birtanesi😘 @Meri-Mel seni es geçemem😃🌹 Daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi var
canan6668 princessmom_ 😂😂Simdi hangi birini etiket yapam askom unuttuklarım lutfen kusura bakmasın ama herkez kendini biliyor 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗 @Orenda_ I @alinmom @Balkizlarim @bisenakillisinzaten @binnur37 @Dondurmalikahve @deleted20517 @forumgurmesi @Gunesnil_23 @gizememre @goldengate @Hayallerhayatolsa @KendiEvimdeDeplasmandayim @Kitsu @uykusuzanne__ @LadyGaddar @LezizeNine @Madamehappyyyyy @Meri-Mel @maygirl @MoonCrystal @Deletedmom_216 @MutluPrensesAnnesi @cLearQueen @Nazliezgi @Gamzelikiz_34 @Pirasalipuding @patlakprezervatif @princessmom_ @starwomen @[silindi] @sumeyyesinanaras @Tatlican @Temizlikperisi @KLORAK @Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Hepinizi cok seviyorum unuttuklarım affedin vallah aslinda yapmazdım Ama cok ısrar ediyorsun bebek 🤗🤗🤗
Kayra_68_aksaray princessmom_ bende katılacagim inşallah @Nazliezgi arkadaşı bekliyorum birde yaz sezonu kapansın da
MamaUygarVibes Valide-Ayse-Hafsa-Sultan seni de seviyorum barıştık artık😊😘 Bugün biraz kalp kırdık evet , bende seviyorum 🥲💞
oylesinebiri__ princessmom_ @merimel @[silindi] hakkınızı helal edin bir sürü kişiyi etiket yapıyorum çıkmıyor
Honki_Ponki princessmom_ kankam yok ama burada faydalı olan her forumu seviyorum eskiden çok güzeldi buralar şimdiyse dutluk oldu bacım bu form’a girip çıkıyorum bazen 2020 li olarak yinede burasından vaz gecemiyenlerdenim işte🤭🙈
princessmom_ Honki_Ponki benimde öyle kankamda kankam yok konuştuklarım var bi kaç tane amaa toplu şekilde hepinizi çok seviyorum vallahii moralim bozuk olsa giriyorum yüzümü güldürenler oluyor 2. Ailem oldu burası 🤍