fatmanur0 Hanımlar kızım beş aylık diş çıkartıyor ateşlenmiyor ama huzursuz sancısı var diş çıkartma zamanında neler yaptınız ne kullandınız kolay bir şekilde nasıl atlatabiliriz 🌼
organikirmik fatmanur0 tetagil kullandım şimdi de zeytinyağı karanfil karışımı yaptım ne kadar iyi geliyor bilmem. Soğuk şeyler veriyorum dişini kaşısın diye
incicabuk fatmanur0 bende tetagil aldım günde 2 kere veriyorum işe yarıyor mu anlamadım daha 😀 zeytin yağı karanfil karışımı bende yaptım sikilon parmağa takılan dis kaşıyıcısı ile masaj yapıyorum. Soğuk salatalık veriyorum. E bebekte dış için silikon dış firsacina benzeyen birsey var eline veriyorum onunla kasıyor
bebekdeniz fatmanur0 diş ateş yapmaz canım, sadece kafası bedenine göre sıcak olur. Ateşlenirse doktora götür. Bizde diş çıkartma dönemindeyiz çok huysuz, huzursuz hep beni istiyor. Umarım hızlı geçer bu dönem.
tazebiirannee fatmanur0 ben oğlumda hep tetagil kullanmıştım özellikle uykularından önce veriyodum rahat uykuya dalsın diye
berrin3101 Tetagil ne bide karanfil nasıl kullanıyorsunuz anlamadım taneli olan değil mi boğazına kaçmıyor mu
tazebiirannee ymrayse kutuda satılıyo 40 adet galiba minik tek kullanımlık paketler var içinde o paketlerde de toz var. Ağız içine yani damağına döküyosunuz ağızı uyuşturuyo acıyı dindiriyo, ben uykudan önce veriyodum o uyuşuklukla rahat uykuya dalıyodu