metinaras1 Merhaba anneler çocuklarınıza televizyon çizgi film izletiyor musunuz yemek yerken vs. Herhangi bir problem yaşadınız mı
MoonCrystal metinaras1 yaşa göre değişir. 0-3 yaş sıfır ekran sonrasında kısıtlı 10-15 dk öneriliyor . Kaç yaşında ?
etuerk metinaras1 azaltarak bırakmayı deneyin yemeğini bitirince 5 dk açacağım gibi mesela zamanla süreyi kısaltın
metinaras1 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan evet öyle ama ben mevbur yemek yerken izletiyorum ne zaman kesem bişey oluyor hasta olıyor zaten iştahsız bşr cocuk
metinaras1 MoonCrystal 22 aylık. Mevbur yemek yerken izletiyorum oğlum çok iştahsız ne zaman kesmeye kalksam bişey oluyor hasta oluyor yine başa donuyoruz
MoonCrystal metinaras1 ama bu normal vermekten daha sıkıntı inan ilerleyen zamanda bıraktırmak ve ekransiz yedirmek imkansız oluyor. Arkadaşımın kızı 8 yaşında hala ekransiz sofraya oturmaz bırakmıyor hiç bir şekilde
metinaras1 MoonCrystal haklısınz ama işte ne zaman bırakalım desem hasta oluyor bişey oluyor hastalık bizi bırakmıyor rota oldu 5 ay önce. Şuan da 6 hastalık oldu