busragggg binnur37 Salı günü yaptırıdm yârın yıkayacağım aşırı koyu ve kalın geliyor gözüme ya ilk yıkamada açılır mı biraz :(
gokcen_ Sekerpare_ benimde 3-4 ayda yeniliyordum doğumdan önce,uzun süre kalmaz bende.cildin yağlı mı?
gokcen_ busragggg 2-3 güne açılır canım korkma.Ben microblading ile dudak renklendirme aynı gün yaptırmıştım.Dudak ayrı patlıyor ,kaşlar ayrı patlıyordu çok komik olmuştum ama ⅔ güne geçer canım merak etme
hazale966 busragggg aşko ilk zamanlar çok koyu duruyor vazelin sürmüştüm ben öyle demişti hergün. 1-2 hafta sonra renk açılıyor ve oturuyor. Rötuşa gitmiştim birde ben yaptırdıktan 1 hafta sonra
ecempeker busragggg 1 ay içinde oturur sanırım benimde cok batıyordu gözüme vazelin sürüyordum devamlı sonradan oturdu ama işte kalmadı cok can yakıcı tekrar cesaret edemedim
ecempeker busragggg valla acıdı ya benim canım kıymetli belkide 🤣 cok uyuşmamıştı krem işe yaramadı pek neyse umarım güzel olur içinize siner o zaman ucuzdu bende yaptırdım kaşım hala sıkıntılı o zaman ergenlik gözüme batıyordu şimdi saldık valla
gokcen_ busragggg ahahahaha güldürdün kız 🤣aynen yaptır bacım,emzirmem bitsin ben de koşarak hepsini yaptıracağım 🏃🏻♀️➡️