ayazz512 minikoalammm özelde bilmiyorum ama Samsun Çarşamba devlet hastanesi İrem hoca var çocuk doktoru gayet iyi güzel bakıyor
melosunbebikosu minikoalammm biz bebeğimi Serdar Pop a götürüyoruz istediğimiz her konuyu danışıp ulaşabiliyoruz kendisine paket almıştık yenidoğan paketi bir de her gitmede yine bir ödeme yapılıyor ama kanlar vs de ücretli oluyor. Hastanede kanlar ücretli olmuyor bildiğim kadarıyla hastanede iyi bir doktor önerisi aldıysanız kan vs açısından orayada gitmek mantıklı olabilir. Ama dediğim gibi Serdar hoca işinin ehli bence
CuteBadesMama minikoalammm muayene ücretlerini hiç bilmiyorum. Bugün başka bir posttada yazmıştım, kız kardeşim hemşire, atanmadan önce iki hocaylada çalıştı ve hastalarının çok memnun olduklarından, hocalarında çok tatlı ve ulaşılabilir olduklarını anlatırdı.
umaytoom minikoalammm neşe birinci var Samsun büyük Anadoludaydi şimdi atasam hastenesinde çok ilgili bebegimin yenidogan döneminde takibini yapiyordu bilgilendirmesinden ilgisinden çok memnundum ben