Sonsuz18 Günlük takmak için ince kolye arıyorum modeller varsa oradan seçmek istiyorum Bir de 22 ayar almak daha mı mantıklı Bu şekilde
Omeraslan Sonsuz18 14 ayarlar daha uygun fiyat oluyor. Zaten işçilik olduğu için her türlü zarar edersiniz alım satım da 22 ayar olsa da pek bir farkı olmuyor. Ben günlük bunu kullanıyorum çok ince değil.
Irmakk1 Sonsuz18 22 ayar almak daha mantıklı çünkü onda satarken %20 kesiliyorlar ama 14 ayarda %50 civarı sanirim
Burcinblgl Sonsuz18 benim şu şeikilde anne kız kolyem var eşim anneler gününde almıştı 2 yıldır kullanıyorum ön taraflı taşlı taşı düştüğü için ters taktım yaptıramadım. Daha benim için çok anlamlı zarif herşeye de uyuyor bu tarz kolyeler altınbaştada var
madambovary_ Benim bu kolyem 14 ayar gunluk olarak takiyorum fikir olabilir size de tufanlar kuyumculuktan almistim
Sonsuz18 madambovary_ çok güzelmiş ben de böyle bir şey arıyorum kaç gram kaça aldınız Peki ayarı kaç online üzerinden mi aldınız Öyle daha pahalı olmuyor mu
Sonsuz18 Irmakk1 Teşekkürler Ben de öyle yapayım ama 14 ayar kopmaması açısından daha sağlam diyorlar Öyle mi
Coynes 22 ayar alip satcaksniz zarar ettirmez Ben bileklerimi kolyelerimi ve yuzuklerimi 14 ayar Bileziklerimi 22 ayar sectim Kuyumcuya giderseniz cok fazla cesit var insanin gozu aciliyor🙂
Sonsuz18 Coynes Aslında hangi ayar sağlamsa onu almak istiyorum kopmasın Yeter ki Yatırım için değil yani heves
Sonsuz18 Burcinblgl Evet çok zarifmiş ben de zinciri bu şekilde ince arıyorum ayarı kaç peki 14 ayarla kopmaması için daha iyi 22 mi
Burcinblgl Sonsuz18 14 ayar kızım çekiyor arada ona rağmen kopmadı 2 yıldır kullanıyorum pek bir bilgim yok 22 ayar mı sağlamdır 14 mü