Aynur83 Ega bize verilen fiyat A grubu nimenrix270 doz fiyatı diğeri b grubu 402 tl her dozu o pahalı zaten
Kuzumveben Ega nimenrix 275 bexora 402 doz basi fiyatlari 1,5 ay once bexora yaptirdik o zamanki fiyat
Tontisimm Ega bexsero 3 doz yaptırdım 420 tl idi ben aldığımda. Nimenrix 2 yaşında olucaz daha olmadık
SeverusSnape Ega bu ay nimenrix yapıldı, sadece aşıya 280 tl verdim. Direkt hastanede uygulanıyor fiyatı oydu yani hastanede. Martta da bexsero olacak, 403 lira fiyatı yine hastanede. Uygulama için 15 tl alıyorlar.
Kabarik Ega ben de bir ay birini diger ay birini yaptiriyorm auan 9 aylik bebegim nimenriks 280 bexsero 400 tl aldm fiyatlar bi ay icindeki fiyatlar yani gunceller ama bexsero alirken pazarlk yaptm bence sizde bi deneyin
SeverusSnape Meyra1 evet, 100 tl muayene ücreti var. Yani nimenrix ilk dozu 400 liraya yapılmış oldu muayene dahil. Çok uçuk rakamlar.
Saripapatyaannesi34 Ega bu aşılar dolar bazlı gidiyor değişiyor fiyatları dolar çıkarsa onlarda çıkıyor ben yaptırdığımda bir dozu 400tl idi