badesmommy Kızlar 10 ay 11 günlüğüz sıralama yok emekleme yok sürünme var yattığı yerden kendi başına oturmaya geçme yok çok uyuşuk bir kızım var korkuyor düşücem diye kaydıraktan kayarken bile gözünü kapatıyor normal mi bunlar anlamadım ya
Nrkzy badesmommy benim oğlumda sıralama emekleme hiçbiri olmadı 16 aylıkken 1 günde yürüdü . Yürüme arkadaşı almıştım arada onun başına geçer dururdu bir iki iteklerdi bırakırdı bende kafama çok takardım niye yürümüyor diye. Hiç unutmuyorum 1 ocak günü bir anda koltuğun kenarından ayağa kalktı ve bir baktım gidiyor pıtır pıtır o günden sonra hep kendi kalkıp yürümeye çalıştı elinden tuta tuta sonra açıldı
endoplazmikretikulumiste badesmommy emeklemek gelişim basamağı değil yürümek için de 18 aya kadar yolu var çit alın ordan tutunmasını sağlayın ilerleyecektir
badesmommy Nrkzy inanın şuan sarılmak istedim size 🥹🥹🥹 çok üzülüyordum cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederim içime su serptiniz ♥️♥️♥️
Nrkzy badesmommy rica ederim canım annelik hep bir endişe hali seni çok iyi anlıyorum bende niye yürümüyor diye çok dertleniyordum.Daha zamanı var geç kalmış değil her çocuk kendine özel❤️