goknur_1 Merhaba adetim 5 gün falan gecikti ikinci testim birincisi silik çıktı buda bu şekil kafam çok karışık dün kan vermeye gitik acile acil tafilat nedeniyle kapalıydı
Mry0809- goknur_1 benimde 11 gün gecikti dün test yaptım çift çıktı bugün doktora gidiyorum en az on gün bekleyin geciktiğinde test yapmak için
Canparcam_ goknur_1 İlk attığın test bozuk bence. 2.cı testte var gibi çizgi görünüyor mutlaka kan verin.
goknur_1 Pirasalipuding İkidir böyle teste silik çıkıyor bebekte düşünüyoruz ister istemez hayal kırıklığı yaşıyoruz bilemiyorum kan için biraz daha beklerim herhalde
goknur_1 Mry0809- evet sanırım ben biraz sabirsizim 5 gün geçmiş diyer testini yaptigimdada 1 gün geçmişti
Mry0809- goknur_1 bence siz testi farklı bir yerden almayı deneyin ben direk üstüne yaptım idrarimi damlatmadım da fazla damlatmayla alakası yok bu arada 7 haftalık hamişim Allah isteyen herkese nasip etsin
defneduruu goknur_1 hayatm idrarı fazla damlatmşsn tekrarla testini belli olur yada sağlık ocağına gidip kan ver