bebemiz zeynep1401 rotarix ve bexsero Rotaları 3-5.ay Menenjit ise 5-7-13.ay bexero 13.ay bir doz da nimernix
[silindi] zeynep1401 rotavirüs aşısı: rotarix 3. ve 5.aylarda yapıldı. Menenjit aşıları: nimenrix ve bexsero yine 3.ve 5. aylarda yapıldı ve 13. ayda son dozları yapılacak. Rota ve menenjit aşıları aynı anda yapılabilir. Rotavirüs aşısı karma aşılarla da yapılabilir. Menenjit aşıları ve karma aşılar arasında en az 4 hafta olması gerekiyor.
zeynep1401 bebemiz biz 68 günlüğüz şuan 6 gün önce 2. Ay aşılarını olduk doktorumuzda 1 hafta sonra rotavirus ilk dozunu yaptırın dedi ama bazi yerlerde de ya hepsi aynı anda yapılması gerekiyor yada 1 ay gecmesi gerekiyor diye okudum
zeynep1401 bebemiz [silindi] kkaraa İlk doz 3. Ay dolduğunda mi yapıldı yoksa 3. Ayın içindeykenmi yapıldı biz şuan 68 gunluguz yaptırsam bie sorun olurmu
bekt55_ bebemiz bizde aynı şekilde pazartesi bexsero ikinci doz olacak siz ikinci doz oldunuz mi nasıl geçti bizim ilk doz ateş yapmıştı
zeynep1401 bebemiz [silindi] turuncbebek pantenkelebek CuteBadesMama kkaraa Rotavirus aşısının ilk dozunu 2. Ay aşılarını yaptırdıktan ne kadar süre sonra yaptırdınız aralarında bi mesafe olması gerekiyor mu
melipol zeynep1401 evet bana da doktorum 1 ay geçsin dedi o yüzden 2. Ay aşıları olduk şimdi 3. Ay rota ve menenjit olacak
mlkkk366_ [silindi] hepsini aynı gün mu yaptilar bana da doktor yaptır dedi ama ağır gelir mi diye tereddütte kaldım
turuncbebek zeynep1401 rota için rotarix 3 ve 5.ay Menenjit için nimenrix 10-15.ay Bexoro 13-15-21. Ay şeklinde planladik
pantenkelebek zeynep1401 rota 2. Ve 4. Aylarda iki doz, menenjit 9. Ayda bexero, 10. Ay da Nimenrix, 11. Ay da bexero, 12. Ay da Nimenrix yapıldı 2yasinda son doz bexero yapılacak
CuteBadesMama zeynep1401 Rotarix: 3., 5. Aylarda iki doz. Bexsero: 3., 5., 13. Aylarda üç doz. Nimenrix: 3., 5., 13. Aylarda üç doz. 3 ve 13. Aylarda olması gereken aşıları arasına, ağır gelmemesi için birer hafta koyularak planlandı.
zeynep1401 nurayumay1 güncel ücretleri hakkında bir bilgim yok bilgisi olan varsa bende merak ediyorum
pantenkelebek hellobeybii hangisi canım anlamadım. Rota mi dedin ki. Rota asisi arasında 2 ay olmaliymis 3 doz yapılır 2 tavsiye edilen dedi hemşire 2 4 6 ay da yapılması lazım 6 aydan sonra yapılmaz dedi bizde 2 doz yaptırdık sadece
pantenkelebek aysegul466 ikisininde korumasi farklıymış 2 menenjit çeşidi olduğu için bexero daha güçlü ateş de yapabilir demişti hemşire ama yapmadı hiçbiri şükür