merveee0 26 günlük erkek bebeğim var ve son 2 gündür alnı bu şekilde. Bu ne olabilir başına gelen var mı ? Çocuk doktoruna gideceğim zaten ama bebeğinde yaşayan varsa aydınlatırsa çok sevinirim 🙏
Gizmokzilla merveee0 bunun adı konak, saç içerisinde de çınar bu şekilde kaşa alına da atar. Zeytinyağıyla silin 🫠
brgl310 merveee0 konak ve sıcakta isilik gibi olmuş olabilir kalın giydirmeyin derim havalar çok sıcak zaten bebek yağı ile masaj yapabilirsiniz ben zeytinyağı ile oğlumun saçının içindeki konakları temizliyordum biraz sürün ovun yarım saat bekledikten sonra duş aldırın
lumoss Aynen konak olmuş . Benim oğlumda da vardı arada zeytinyağı sürüyordum yada kremle nemlendiriyordum sonra kendi kendine geçti ☺️ 1-2 ay sürdü diye hatırlıyorum ama emin değilim
merveee0 @Gizmokzilla saç dersinde yok alnında var sadece. Zeytinyağıyla ne kadar sürede geçer peki ? Birde günde kaç kere sürmeliyim
Gizmokzilla merveee0 sık sık sürebilirsiniz diye biliyorum yanlış da yönlendirmeyeyim 🫠 alnından saç derisine atabilir bu arada 💐 biraz sürüyor 1 2 ay kadar. Havalar da çok sıcak ılık suyla sabunsuz şekilde her gün yıkasanız da çok iyi olur 💐
merveee0 @lumoss ayy o kadar sürüyor mu ya 🤦♀️🥺 görülçe kötü oluyorum temizliğine de dikkat etmeme rağmen oldu
merveee0 @Gizmokzilla anladım canım o zaman zeytinyağı ile nemlendireyim. Daha küçük olduğu için konak olması normal ki acaba ?