Pirasalipuding Öncedende çıkıyordu ama bu kadar değildi. Şimdi dk başı reklam çıkıyor bu normal mi yoksa herkeste mi böyle
gizememre Pirasalipuding Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
Pirasalipuding bizdejantikizlardik normal değil bence ve sonuna kadar izliyorum tekrar çıkmasın diye ama yok 🤷🏻♀️
bizdejantikizlardik Pirasalipuding Evet çok sinir bozucu. Öyle tek çarpıyla da çıkılmıyor giresim gelmiyor yani.
maybeybi gizememre merhaba, bendede 1-2 dk arayla çıkıyor ama ekran görüntüsü alamıyorum çünkü reklam çıktığında saati göremiyorum arka plana atmayı denedim saat yine görünmüyor:(
canan6668 Pirasalipuding sukur bznde çıkmıyor Arada bir TikTok reklami çıkıyor sürekli çıksa vallaha girmem siteye
Pirasalipuding 456PlayerEsra off evet 😅 onun videolarını severdim artık bu reklamından sonra izlemek istemiyorum