gizemmmnur bizde öyleydik enfeksiyon çıktı 50 di bize antibiyotik verdi doktor rastgeele hemde ne olduğunu bilmeden kullandık evde iyi gibi oldu antibiyotik bitti crp düşmüştü 2, 3 gün sonra ateşi fırladı yine dedik bunda bişey var araştırma hastanesine gittik crp 270 çıktı şok olduk yarışımızı yaptılar 1 hafta yattık ama o bir haftada kızımda a dan z ye bütün testlerini yaptılar enfeksiyon neden oldu diye influenza Adena virıus hip hiv covid neler neler yapıldı sonra idrar yolunda hafif enfekyon çıktı doktor dedi ki sonda ile mesaneden alacağız dedi sonda ile mesanede kültür yapıldı 25.000 e coli bakterisi çıktı sonra yine sonda ile alındı 100.000 koloni e coli oldu mesanede e coli bakterisi üredi mikroplar yayılmış kızım ateşten neler çekti dudukları yara oldu. Damardan antibiyotik başladılar ben orda dedim biz kullandık antibiyotik enfekyon düştü geri fırsldı ama dedim işe yaramadı dedim her bakterinin antibiyotik farklı dedi bakteriler de artık direnç gösteriyor. Ona uygun vereceğiz dedi damardan verdiler 1 hafta eve geçtik evde de şurup devam ettik onların verdiği mesane enf. Antibiyotiğiymiş. 1 ay oldu kızım çok iyi maşallah. Aşırı zayıflamıştı çünkü iştah sıfır yediğini kusuyordu bide