ereninannesi_ Karmom geçen hafta gittik oğlumun doğum günüydü tam 24 aylık. Doktora neden geldiğinizi anlatıyotsunuz konuya göre biraz oyun oynatıyor. Daha sonra bizi başka odaya aldılar başka bir doktorlar yarım saat falan sohbet ettik oğlum oynadı doktor izledi ne yapmamız gerektiğini söyledi diğer odaya haber verdi diğer odada son görüşmeyi yaptık. Yani tamamen çocuk oyun oynuyor onlar değerlendiriyor
JuliJuli06 Karmom seanslar cocuga oyun oynatip izlem yapmakla geciyorda ne olursa olsun iyi bi doktora goturun epilepsi hastasi oglum sorun yok ama bi uzman tarafindanda bakilsin yinede gorunsun diyerekten yonlendirilen gekisimsel pediatri doktoru gerilik var diye cozger raporu aldiriyordu az kalsin bize cocugumda hicbir gerilik olmamasina ragmen guvenmeyip baska bi profa gittigimizde gelisimi normal oldugu degerlendirildi neyseki
durubalci aselkussum merhabalar sizle çok konuştuk ama bizi de doktor gelişimsel pediatriye yönlendirdi ek gıda yemediği için. Nasıl geçti muayeneniz biz Ergoterapiye de başlamıştık
Kartanesi26_ aselkussum sizi postlardan hatırlıyorum yaa benim kızım da hala yemiyor ergoterapi düşünüyorum bende memnun kaldınız mı
Karmom Anladım kızlar sağolun. Ben okuldaki arkadaşlarımdan öğrendim, özellikle bir sorun için değil ama genel değerlendirme danışmanlığı almak için gitmek istiyorum. Böyle de seans yapıyorlar mı acaba?
Kartanesi26_ onurmooms iştahsızlık sanırım yani şöyle iki lokma alıyor üçüncü yok itiyor ağlıyor .. o kadar yorucu ki tüm gün bişeyler yedirmeye çalışmakla geçiyor .. şimdi ekranla yiyor versem dert vermesem böyle günlerce durur