yildizkaradag Arkadaşlar herkese merhaba🌸 momda da post açmıştım bir kaç hafta önce, hala karar veremedim çok da güzel öneriler geldi belki burdan da gelir de kafam iyice karışır😂 Ailede Pera ismi beğeniliyor şuan ben de Ahu, Piraye, Ada gibi bir kaç isim beğeniyorum ama tam olarak içime sindi bu isim de diyemiyorum. Var mı önerebileceğiniz isimler?
binnur37 yildizkaradag Refah mutluluk ses ahenk demek .. Müzikte bir nota adı Enam suresindede çekirdek anlamı.. Ben ada ismini çok seviyorum ama soyadımız çam komik olmuştu yanyana 🤭
ReisinKizi yildizkaradag ben direkt bilinen eski kız isimlerini beğeniyorum. Ferah buluyorum. Mesela Pelin, Aslı, Hande…
yildizkaradag ReisinKizi yaa değil mi çok güzel modern isimler var ama eski isimler de sanki daha bir ferah dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim🫶
yildizkaradag Dondurmalikahve Tomris de duyuyorum çok popüler bir isim sanırım o da. Altuncan kız ismi mi ilk defa duydum☺️
yildizkaradag binnur37 adıyla yaşasın kızınız çok güzel bir ismi var maşallah🥹 hahaha evet biraz komik olurmuş bence ismi çok güzel 🌸🫶
Dondurmalikahve yildizkaradag Benim oğlumun adı Alp Arslan Altuncan hatun da büyük Selçuklu devleti hükümdarı Sultan Alp Arslan nin annesi. O dönemde kadınlarda devlet işinde söz hakkı sahibi olduğu için önemli bir kişi Altuncan hatun. Anlamı: altın gibi değerli ruh, çok kıymetli ve asım anlamında. Hayata karşı da güçlü dursun diye 🌺