Huma_kus34 Kızlar evinde kliması olup memnun kalan varmı hangi marka kullanıyorsunuz bugün İstanbul sıcağından sonra kiracıda olsak almaya karar verdik
aysebb Huma_kus34 Baymak. 5 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz ayrıca kendimizde bayisiyiz. Sülale boyu her evde Baymak var 😂 Isıtmasıda soğutmasıda çok iyi
BelisMelis411 Huma_kus34 mitsubishi cokkkk memnunuz sabahtan berıdır acık halen daha acık vallaha ev yanıp kavruluyor kapaınca
amantanrimdidim Huma_kus34 seg kullanıyoruz 2 yıl olacak a101 den aldık yazın güzel idare ediyor kışın zaten kullanmıyoruz:)
BelisMelis411 Huma_kus34 hahahah 😆😆😆 amcamın oglunun şubesiydi taktırttık bı tık daha uyguna aslında cok bilindik duymamanıza sasırdm😆
aysebb Huma_kus34 Elegant plus olan serisi bizlerdeki. Ondan sonra başka seriside çıktı oda güzel. Yani baymaktan memnun kalırsınız bi araştırın
esrayadasare Huma_kus34 Arçelik ekolojik invertır olan klimalardan kullanıyorum 4 seneyi aşkın çok memnunum hemde baya tasarruflu bu sene üst katımada taktırdım aynısından tavsiye ederim
elisa2705 Huma_kus34 Gecen sene bende sormuştum buraya Vestel aldık fiyat bazında bize hem uydu hemde çok memnunum.