Duriskonunannesiii ymrrrr 3 asi yapılıyor ikisi canlı aşı hafif biraz ateş seyredebiliyor çok normal, korkulacak bir şey değil . Benim cocuklarimda aşıdan sonra hiç ateş olmadı
amazontuba Burcinblgl 2 kol 1 bacak yaptılar bize aşının biri kızarıklık şişlik yapar dedi 😞 kızardı zaten hemen
Burcinblgl amazontuba geçmiş olsun canım sorunsuz atlatır inşallah bizimde yumurta alerjimiz vardı az az verdim birşey olmadı bende yedim bu hafta hep çok gerginim o yüzden
amazontuba Burcinblgl amin sağolun sizin de sorunsuz mis gibi geçer inşallah 🥰 9.ayda yaptırdınız mı aşı yumurta için 9.ay aşısında da söylüyorlar ya
Burcinblgl amazontuba çok teşekkür ederim inşallah yok yaptırmamıştım ilave doz diye ebe yumurta ver alerji olursa hastanede yapalım yoksa burda yaparız dedi verdim kendim de yedim ama yine de içim bi değişik
amazontuba Rabiiul daha 2 3 saat oldu şimdilik keyfi yerinde inşallah yapmaz 🙄 biraz ağladı aşıda. Hafif ateş olur kızarık şişlik için soğuk bez koy dedi hemşire inşallah gerek kalmaz
amazontuba Burcinblgl yok yok o kadar stres olmayın miniklerimiz güçlüler azıcık ateşle atlatırlar ❤🤗
Burcinblgl amazontuba çok şükür olmadı yaptırdım atlattık bunuda 😂 öyleler valla azıcık ağladı sustu ben alerjisi olduğundan panik yaptım da biraz bekledik orda hiç bişey olmadı çok şükür 🙏 🌸
amazontuba Burcinblgl oh çok sevindim 🤗 benim kızda 2 saattir bir huysuzluk var aşıdan diye düşünüyorum çok az da ateşi çıktı ilaçsız düşürüyoruz bakalım elini yüzünü yıkayarak
Burcinblgl amazontuba bizimde aynı huzursuz bacağını kaldırınca ağrıyor emeklemiyor bile geçer inşallah yarına hiç durmayan bebek uzanmış öyle söyleyeyim