Pamukpasta Hanımlar mamaların üzerinde yazan 10 ay şu kdr ml yazana ne kdr uyuyorsunuz. Bu miktarlar tek öğünde mi veriliyor
ilknurerogluzun Pamukpasta bugun gordum cocuk dru mamanin ustunde yazanları umursamayin mide kapasitelerinin cok cok ustunde demisti
wildwings09 Pamukpasta 10.5 aylık bebeğim günde 3 kere falan 120-150 anca içiyor. Yaz gelmeden önce 180cc falan içerdi ama sanırım sıcaklardan mama düşkünlüğü kalmadı
Pamukpasta yavrupandaannesi evet ztn böyle yapıyorum ama şaşırıyorum bu kadar çok içen bebek var mı diye
yavrupandaannesi Pamukpasta valla benim bebeği. 18 aylık 120 cc nin üstünde hiç içmedi mesela içemiyor kapasitesi yok çocuğun arkadaşımın oğluda 180 cc nin altında içmiyor oda 20 aylık dşyebilirizim (1.5 ay büyük oğlumdan ) tamamen bebekle alakalı
merveipkknn Bebek ne kadar iciyorsa onu verin bakmayin hic, aylik kontroldede kilo aliyorsa zaten sorun yoktur. 10 aylik kizim bazen 3 saatte bir 60ml bazen 120ml iciyor bazi geceler bi kez 150ml icer bazen hic icmez 🫠
Pamukpasta merveipkknn benimki de 11 aylık sütüm azaldı diye vermek istiyorum ama çok nadir içiyor 90 ml falan
Pamukpasta wildwings09 alerjik benim bebiş her şeyi yiyemiyor kilo alımı yok ne zmndir. Faydası olur diye ısrar ediyorum ama yok çare