karpuz_ alinmom üff evet çocuk da Su gibi oldu bende aynıyım duş almaya gelmiyot çıkınca 2 dakika sonra bidaha ter içinde kalıyoruz oğlumu yeni yıkadım güya yapış yapış yine🥵🥵
Kitsu [silindi] ay başka bir yer için nick arıyorum da ondan irdeledim bir bakayım hemsinceye 🥰 Tam sensin bu arada eşin çok zevkli ve haklı bir adammış vesselam 🙃
[silindi] Dondurmalikahve affogato yap 😂 süreyya hanımın muhteşem değişimi 😂 @alinmom benimki sevdiğim bir dizinin bir bölümünün adı öylesine koydum kulağa hoş geliyor diye bi de uyumlu kapak fotosu buldum diye 😂
yildizkaradag suhedaaaaa hahah😅 adımın yıldız olmasını isterdim ismimi çok sevmiyorum 😂 Yıldız olsun kız seni mi kırıcam😅😅
suhedaaaaa yildizkaradag Ahahahah 😻 Sosyeteden fırlamış gibi bir isim, havalı 😂 Gerçekten tam adın sanmıştım bu arada 😂😂
[silindi] Kitsu Çok mistik kelimeler var Türkçesini istediğin bir kelimeyi sorabilirsin istersen 🫶🏻 Teşekkür ediyorum çok tatlısın 🫠😍
yildizkaradag suhedaaaaa ah ah esenyurtun sosyetesiyim canım 😂 kendi ismim Pınar herkes genelde yıldızı ikinci ismim sanıyor zaten hoşuma gidiyor benimde bozuntuya vermiyorum 😂😂😂