alinmom Selam hanımlar uzun zaman oldu post açmayalı. Forum da çok farklı nickler görüyorum merakta ediyorum nerden esinlendiniz. 🤓 Hem sohbet hem merak giderme postuna bekleniyorsunuz. 🥳🌸😻👀💅🏻
LadyGaddar alinmom Hem harbi hem barbi hesabı😄 Burda çoğu kez kalpsiz olduğum iddia edildi bende ordan esinlendim😎
yildizkaradag alinmom benim hem bekarlık hem evlendikten sonra ki soyismim😅 iki tarafın da gönlü olsun 😂
Acu_ alinmom yeğenim ilk konuşmaya başladığında Acu dedi bana adım Aysun bu arada sonra herkes bi acu diye seslenmeye başladı. Başkaydı nickim aslında değiştirip Acu yaptım
[silindi] alinmom Eşimin ikinci dilinde papulik yumuşak, tatlı anlamında kullanılıyormuş oda bana bir iki kere kullanınca bende oradan koydum 🫠
Beyninizikullanmakucretsizdir Beyin bedava parayla değil korkmadan kullanabilirsiniz demek istedim 🙊😂
Betelgeuse_ karpuz_ bugün forumda postlara yorumlara bakıyorum oğlum da yanımdaydi sizin profil fotoğrafınizi gordu aaaaa kaaarrpuuuuzz çıldırdı çocuk djjdhdjfhdj
SucukluSutlac karpuz_ alinmom benimki de kız kardeşimle yaptığımız uyumlu pubg kullanıcı adı. Onunki de salamlı güllaçtı 😂😂