elanurylmz Kızlar havalar çok sıcak bende oğlumu havuza sokmak istiyorum temizlendiğini söylüyor görevliler ama mikrop kapar mı acaba diyorum. Siz bebeklerinizi sokuyor musunuz
melikedefne elanurylmz arkadaşımın bebeği 1 yaşında olmasına rağmen havuzdan enfeksiyon kapmış bence sokmayın
suheyla92 elanurylmz kotu ihtimallerin sonu yok temizse sokun cok da sakinmamak lazim çöp batıyor 🤷♀️
oncul Yani çok küçükse kafasını sokmayın derim . Ne olur ne olmaz ama 1 yaş civarıysa bişey olacağını sanmıyorum açıkcası 😊
elanurylmz suheyla92 sitedeki havuz sürekli temizleniyor ama korkuttu annemler beni mikrop kapar diye E ne zamana kadar bekliycen ki şimdi olmasa seneye girmem isteyecek çocuk
hazelvemeyra elanurylmz benim takip ettiğim tüm çocuk doktorları havuz ve deniz için öyle diyo probiyotik kullanın diyolar hastalıklardan etkilenmemek için
hazelvemeyra elanurylmz markanın ürününü bilmiyorum ama probiyotik olucakmış işte 1 hafta kullanın diyordu doktor. Sizde isterseniz doktorunuza başvurabilirsiniz
asennaa Takip ettiğim bi dr idrar yolu enf. korumak için turna yemişi yedirin, klor etkisini engellemek için de havuz öncesi Hindistan cevizi yağı sürün vücuduna diyo.