Semayyldz Kzılar oğlum 5aylık. Ancak diyetisyene gitmek yerine kendim diyetler yapıyorum.doğru yaptığımdan emin değilim🫣bir süredir de 3 ileri 2geri biraz verdim. Sizden ricam kilolarınızı yazarak benimle diyet listelerinizi paylaşır mısınız?
mitolojiii_ Semayyldz merhaba doğum kilonuz mu kaldı bende doğumdan sonra hiç kilo veremedim diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
kubrakt Semayyldz ben bebegim5 bucuk aylikken diyetisyene gitmistim.bir ayda 6 kilo vermistim. ve spor yapmama ragmen sadece diyetle. tekrar baslamak istiyorum ama iradem musade etmiyor.
Semayyldz mitolojiii_ kaldı maalesef 20 kg aldım. 65idim 85 ile doğuma gittim.73üm suan. Diyetler uyguluyorum ancak sütümün içeriği düşecek diye ödüm patlıyor o yüzdn de örnek diyet listesi istedim. Ama kızlar sağolsun kimse atmadı
myybabyy kubrakt bebeğim 4 aylıkken gittim ilk hafta 2 kilo verdim sonra 2 hafta hiç kilo veremedim. Böyle okuyunca çok üzülüyorum ben neden kilo veremiyorum. Acaba çok dolu bi liste mi verdi ondan mı veremedim. 1 ay geçti sayılır şimdi tekrar gidicem tekrar bi planlama yapıcaz
kubrakt Semayyldz bazı günler kacamaklar yapmistim. diyetistenim tatli istediginde bitter cikolata falan yiyebilirsin demisti.Serbetli tatlilari tercih etmw sütlü tatli ye demisti.ve en onemli kuralimiz yemegi yavas ve cok cigneyerek yemekti.
Semayyldz kubrakt teşekkür edeirö cok naziksiniz.masallah dolu dolu bir liste. Ben yanlış yaptığımı cocuğum 5 gündür hiç kaka yapmıyor ondan anladım. Yani kalori acığı çok verdim onu net anladım.
kubrakt myybabyy herkesin bünyesi farklı oluyor farklı diyetler dene istersen belki bunlar sana uygun degillerdir
Semayyldz myybabyy herkesin bünyesi farklı ama ben sanırım kalori acığı cok verdim. Kas kaybına gidecekti az kaldın. siz de diyet listenizi paylaşır mısınız?
myybabyy Semayyldz sabah kahvaltımız benzer bana öğlen yemeği de verdi mutlaka protein salata ekmek şeklinde akşam sebze yemeği hepsinde 2 şer dilim ekmek tahin pekmezli wasa 1 ara öğün. Ama bulgur pirinç kurubakşagil hiç yoktu