dsoylms Bebeğim 7 aylıkken denize gideceğiz. 50 spf Uv korumali simit, 50 spf mayo ve şapka ile denize girecek. Vücudunun tamamı suya girmeyecek. Ne kadar suda kalabilir? Siz nasıl yaptınız yardımcı olursanız çok sevinirim.
rumeysamine annekadin21 çıktıktan sonra üst baş degıstırıp karnını doyursak uyusa mesela tekrar soksak olur mu
annekadin21 rumeysamine olur tbi. Yüzünü kulaklarını fln sokmayın 1 yaş altı pek öyle onermiyorlar. Başından altını sokablrsnz
Zehra112 Bizimkide havuza girdi 1saat kaliyodu sonra cikarip karnini doyurup uyutup tekrar girdiriyodum ama öglenin sicagi olamamasina dikkat edin bizimkinde golgelik olmasina ragmen girdirmedim 12/3arasi
begonvil00 Bizde gideceğiz Bebeğim 5 buçuk aylık olmuş oluyor. Sabah 11 ile akşam 4 arası doktorlar dışarı çıkmayı önermiyor. Ben sabah saatlerinde deniz soğuk olacağı için saat 4den sonra denize sokacagım yarım saat yeterli bence bir bebek için. Biz mesela eşimle birimiz bebeği tutarken birimiz denize gireceğiz plajda kısa süre kalmamak adına otel odasına çıkmaya yakın yarım saat önce bebeğimi yüzdürüp ardından toplanıp odaya çıkmayı düşünüyorumz Sonrasında hemen yıkamanız gerek tuzlu su vücudun da kurumamalı.