defneduruu Nazliezgi hedefe yaklaştıkça o hedef sayısı düşüyor bende düşürmeye başladım verdiğimi gördükçe veresim geliyor eşimle annem kızıyor verme diye ama çabalayıp karşılığını aldığını gördükçe psikolejkmen kendimi daha çok vermeye odaklıyorm
Kayra_68_aksaray Nazliezgi ozaman sen benle aynı kiloya gelince bende başlıycam senle birlikte bakalım birbirimizin rakibi olalım dıye düşündüm bi an 🤔🤔
LezizeNine Nazliezgi tebrik ederim kuzum darısı bize inşallah 😍 diyetisyenle ortak neler yaptınız sadece verdiği diyet listesine mi uydun spor yürüyüş neler yaptın başka ?
Nazliezgi LezizeNine teşekkürler cnm bnm 🥰 diyet listeme uydum sporum da evde Leslie idi akşam üstü de parktaki aletler 4litre de şu içtim günde iki kez de tarçınlı kahve diyet listesi dışonda tabi bu
Nazliezgi defneduruu çok güzel valla ben de öyle motive oldum ki çok iyi geldi bu bana bol eksiklerimiz olsun cnm bnm tebrikler 👌
Kayra_68_aksaray Nazliezgi inşallah inşallah bak şimdiden soyleyım ben hirslı biriyım haaaa hele bide yarış içindeyse oooo tam benlik kork benden 🤣🤣🤣🤣 💕💕💕
pamukoul Nazliezgi Emzırme açlığı 😂içim çekılıyo sankı ılk başta çok güzel Verdım sonra nasıl oldu anladım verdiklrrımı gerı aldım
Nazliezgi Kayra_68_aksaray beni de görüyon bebeğim anlatmaya gerek yok ben yaparım dedimmi yaparım inada binsin yeter
Kayra_68_aksaray Nazliezgi 🤣🤣 biz bi işi inada bildirelim bencede ama işte benim beklemem lazim aynı kg a gelmemiz için zaten ben şimdi baslayamazdim
Kayra_68_aksaray Nazliezgi 82 84 arası gidip geliyorum başlayacağım zaman iyi bi yerde tam analiz ettiririm canım
Nazliezgi Kayra_68_aksaray tm cano ben de geliyorum sana doğru 😎 iradeli ve azimli bir şekilde yoldan alırım seni bekle beni 🙂
Kayra_68_aksaray Nazliezgi bekleyeceğim seni mutlaka sabırsızlıkla canım kız kardeşim var onuda ekleriz aynı kg da katılmak isteyenler de varsa gelebilir süper olur