leylam33 Kızlar 22 günlük kızım var ıkı gündür saatlerce uyanık kalıyor memede uyuyor 10 dkk sonra uyanıyor kontrole gıttıgımde dr a soracam zaten de sizlerde durum nedır acaba
littlebabygirl leylam33 1 buçuk aylık kızım da öyle doğduğundan beri uyumuyor 8-9 saat uyanık kaldığı oluyor doktora sordum normal dedi nasıl bir normal bu🥲🥲
leylam33 nura97 hayır genelde gözler açık bakınıyor çok nadir de gaz Geldıgınde bagırıyor duruyor şaşırdım benım bıldıgım bukadar küçük bebek uyur bız 2 saate bır kaldırır emzırırız bı tuhaflık mı var anlamadım
nura97 Aslinda evet o zamanlar en fazla 45 dk uynik kala biliyorlar. Herhalde o 10 dk uyku ona yetiyor 😂
leylam33 Ona yetıyor da bana yetmıyor 😂😂 delırecem ıkı gündür 1 aylık olunca kontrolümüz vardı sanırım ben dayanamayıp bu hafta sonu götürecem
caandaaan leylam33 benimde kızım 22 günlük aynı durum bendede var aslında emerken uyuyor kucakta uyuyor felan ya uykusunu alıyor bence korkma
leylam33 caandaaan tek degılım ozaman bu durum benı sevindirdı en azından Allah yardımcımız olsun bıde çok oturur pozısyonda olduğumdan sanırım dıkıslerım ağrıyor tekrar kanamam başladı dün ne zaman duzelırler acaba 🤔
leylam33 littlebabygirl 1 buçuk ay bız yolun basımdayız anlaşılan allahım sabır versın bıze tek degılız anlasılan
littlebabygirl leylam33 ilk kızım 22 aylık şu an. 1 yaşından sonra gece kesintisiz uyumaya başladı. 7 aylık olana kadar kucağımda uyudu tüm uykularını.
caandaaan leylam33 canım emerken ve uyurken ıkınır gibi sesler çıkarması ve kakasını yaparken ağlaması zorlanması normalmiş infantil diskezya diye bir durummuş o ağlayınca canımdan can gidiyor kakasını yapana kadar can çekişiyoruz
leylam33 littlebabygirl Allah bagıslasın 7 aylık olana kadar ooo bende ne zaman duzelır dıyordum 😂 sanırım o duzelmeywcek ben bu hayata alışacağım 🥰
avcu883_ Çok meme emmek istiyor neden olabilir acaba memeden alıp yerine yatiriyorm ama iki dakka.sonra tekrar meme için agliyo çok uzuluyorum