defneduruu Kızlar yarın 2 test vericem beta hemogram cuma günü de 14.30 da randevu verdi ne kadar sürede takılıyor korku sardı dört bir yanımı ama taktırmam da lazm
prenses37 defneduruu acimiyo ama kanama agri vs cok fazla artis oluyo adet duzeni oluyo her hafta adet oluyodum esimle cinsel iliski sirasinda kendisi caninin acidigini soyluyodu cikarttim hala adetim duzne grmedi surkli kanamam oluyo kesketaktirmasaydim
nurhs defneduruu 2-3 dakika falan sürüyor ve takıldıktan sonra kasıklarınız adet olacak gibi ağrıyor ilk gün biraz ağrı fazla olabilir. 6 ay rahim spriale alışana kadar kasık ağrısı, ara kanama ve akıntı olması normalmiş
Brownintens Beş dakika bile sürmüyor acımıyor taktıktan yarım saat sonra adet olmuşum gibi belim agrıdi sonra geçti bnde öle oldum vazgevecektim son dakikada ama korkulacak bişey değilmiş hamile kalmaktan iyidir bacim
defneduruu Brownintens evet 3. Çocuğu düşünmüyorum kızlarım çok küçük her ay korkuyla geçiyor ne kdr süre birliktelik yasak oluyor
nurhs defneduruu devlette sorulmuyor. Ben kendim hormonlu almıştım birkaç kişi tavsiye etti diye onu taktıracaktım devlette. Yaşın genç olduğu için bu seni erken menopoza sokar hormonlu sprial 45 yaş üstüne yapılıyor kanaması çoksa azalsın diye dediler ve devlette hangisi varsa onu taktılar
defneduruu asmingul487_ bana 5.günü randevu verdi canm 3.günümdeyim zaten yarın testlri vericem 14.30 da gidicem 3 4 saat arası randevu istedim o saatlerde cihazlar sterile ediliyor dedi hafta sonu çalışmıyorlar zaten 2 günüm kaldı ama istersen ara konuş ilk gününde 3.günü de taka bilirler kanamam azalmş olucak o açıdan iyi yoksa su gbi geliyor🤦🏻♀️
defneduruu nurhs hmm anladm canm benm gidiceğim yer devlet hastanesi değil aile üreme merkezi arkadaşıma sormuşlar onun adeti 3 gün sürüyormş düzene girsin diye hormonsuz taktırmş çok uzun sürüyor adetim şimdi de çkk pişmanm sen hormonlu taktır dedi hormonluda kısa sürüyormş adet
nurhs defneduruu bence bu kişiden kişiye değişiyor. Bir tanıdığım hormonlu taktırdı 7 gün adet oluyordu hâlâ 7 gün oluyor. Doktor adeti aşırı olanlarda azalma yapıyor dedi
defneduruu Brownintens birlktelik yasaklamadı canm birlkte olabilirsn birdaha ki adetinde birlkte olmadan kontrole git dedi