twobabymom_ Kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz valla aklımda hiçbir fikir yok sizden fikir çalmayı düşünüyorum
twobabymom_ metemom_ ohhh ne güzel anam ellerin kaynanası yemek yapıyor ben evlendik evleneli benimkini yemek yaparken görmedim desem yeri
metemom_ twobabymom_ ne yalan söyleyeyim güzel yemek yapar hiç üşenmez o bize gelince de ben yaparım onu kaldırmam Senin kaynanan seni uşağı mı sanmış
metomom twobabymom_ ay valla ne büyük dert kocam uyuz bende sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldım yap yeriz diyor sonra gece ben acıktım diyor
twobabymom_ metomom off demi ya sinir oluyorum erkeklere valla Tek olsam karpuz yer doyardim ama onlar ne doyuyor ne de beğeniyor
yavruaslanlar twobabymom_ kırmızı biberli patates kıymalı salçasız yapıyorum bol domatesli domatesli sarımsaklı bulgur pilavı yanına yoğurt pişti bile ev işlerimde bitti ütü va cocuklarımı yıkadım daha yeni oturdum.
twobabymom_ yavruaslanlar ohh maşallah biz geç kalktık biraz eltimin kizi da bende 2 cocuk zaten benim var 3 bebeyle maalesef daha doğru düzgün bisi yapmadim
twobabymom_ metemom_ kiz o hiç yemek yapmaz yapmayı da bilmez doğru düzgün yemeği olmaz Tek düzgün yaptığı bulgur pilavı yapar beyaz üstüne tavuk haslar meşhur yemeyi eltim yapar ben yaparım kızları yapar oğlu veya kocası yapar hayatta üzmez kendini