aydint 9 ay 17 günlük kızım akşam uykuya geçtikten sonra meme için 2 saatte bi uyanıyor emiyo uyuyo, aç olduğu için mi böyle yapıyordur yada dişden dolayı mı memeye düşkünlüğü devam etmektedir fikir verir misiniz
prensesdiana aydint benimki de 9 ay 1 günlük top gibi yuvarlanıyor 2 aaatte bir uyanıyor dediğiniz gibi uyku falan kalmadı 1 haftadır
Pamukhanim_ aydint 9 ay 8 günlük aynı bazen saat başı oluyor açlık değil bence çünkü 1 dakika emip geri uyuyor
aydint prensesdiana beşikten çok bizim yatakta zaten evet dediğiniz gibi şöyle bi fırt alıyor uyuyo bazen emiyo ama ne için olursa olsun düzenli uyanıyor 😮💨
aydint Pamukhanim_ babasının kucağını da istemiyo,gündüz başkaları uyutabiliyo ama gece mutlaka ben ve meme
Pamukhanim_ aydint benimki benden başka kimsede ne uyuyor ne gidiyor evden dışarı çıkarım diye korkuyorum 1p aydır sürekli ağlıyor ben biryere kıpırdayınca bile ek gıda da yok sürekli emmek istiyor
aydint user12345 memeye nasıl alışmaz yani sürekli doymak için mecbur emecek yani, emzirmeden uykuya döndürmeye çalışıyorum olmuyo
user12345 aydint tek çaresi gece beslenmesini sonlandırmak ama bana erken geliyor hazır emiyorken emsin diyorum yani 1 yaşından sonra ne zaman hazır olursak o zaman bırakırız
Zeynpkcn Ben 3 aysan sonra gece emzirmesini yapmadum yani 2 saatte birnyapamadim oyuzdendir bilmiyorum ama gece sadece 2 kere emmek icin uyanir emer uyur 10 ay 20 gunluk
aydint user12345 memeyi ya tamamen keserim yada emer gece gündüz olarak kesmeyi düşünmüyorum, 1 buçuk yaşına kadar emsin diye düşünüyorum ama bakalım, güzel emiyo sütümde geliyo durum böyleykende bende kesmek istemiyorum