ShutUp Kızım bugün tam 4 aylık oldu ve inanılmaz diş kaşıntısı çekiyor sürekli ağlıyor dişinin yerleri oturmuş iyice ama çıkmasına daha var tabi. Kaşıntısını rahatlatmak için ne yapabilirim üstüne bir de 4. Ay aşısı oldu iyice huzursuzlaştı 😭 imdat yangın var diye bağırasım geliyor 🤧
acmznu ShutUp iyi günler sizde ası takvimi değişikliğine denk geldiniz mi benim bebeğim de 4 aylık hepatit b 1. ayda olduöu sizinki benimki oldu 2 ve 4 de yine oldu
ebruli17_ Meyve süzgecinin içine sütünüzden sağıp derindondurucuya atıp buzlu şekilde verin meyve de olabilir ben muz ya da şeftali veriyodum diş granülü tetagil kullanmıştık oda fayda etmişti
s_tuba 3 tane karanfili bir çay bardağına koyuyorum, dibine çok az zeytinyağı ekliyorum, 1gece bekletiyorum ama 2 gün sonra kullanmıyorum, yenisini yapıyorum. Biraz dindiriyor. Taze soğan çiğneten de var, pırasa da.
bestber Karanfili havanda ezip toz haline getiriyorum zeytinyagı koyuyorum icine 2 gün dinlendirdikten sonra parmagımla damaklarına sürüyodum asırı rahatlatıyo hemende atmıyorum bozulcak bisey degil cünkü kücük kavanoza yapıyorum bitene kadar kullandım hep cok iyi geliyo
bestber ShutUp hayır günde 3-4 kez sürüyodum agrısı olmasın diye ama özellikle gece uyumadan önce sürersen rahat uyur bari
ShutUp acmznu merhabalar, takvime baktım şimdi ilk doğduğunda 1. Dozu olmuş 40 ı çıktığında da 2. Dozu olmuş. 3. Ayda karma aşı oldu 4. Ayda da önceki aşıların 2. dozunu oldu
acmznu ShutUp anladım yani 2. ayda da oldunuz 4. ayda da oldunuz sizde toplamda 4 doz doktora soracağım ben gittiğimde 6. aydakini yaptırmama sansım olup olmadığını cunku diğer cocuklar 3 olurken şubatta doğanlar 4 doz oluyor 4. ayına kadar cok gibi geldi bana ve daha 6 da da olacak