womanmom15 Günaydın anneler kızım 4 aylik oldu aşısi var 2.doz hemşire daha çağırmadi onun takip etmesi gerekmiyor mu bizim mi gitmemiz gerekiyor
TwinsAndBeren womanmom15 her aşıda o mu çağırıyor bazı yerler ilgilenmiyor bizim hemşiremiz her aşıda arar hatırlatma yapar, siz arayın bi aile sağlığı merkezini
kirmizibalikbeachte womanmom15 insanlık hali günde kaç kişiyle uğraşıyorlar unutmuştur. Bu seferde sen hatırlat 😽
acmznu womanmom15 iyi günler 1. ayda hepatit b oldunuzmu ası takvimi değişikliğine denk geldiniz mi sizde
womanmom15 TwinsAndBeren şimdiye kadar evet o cagiriyodu kilo boy kontrollerini filan bu hafta cagirmadi bi mesaj atayim bari 😅
TwinsAndBeren womanmom15 yıllık izinde falan olabilir bizim hemşiremiz de bu aşıda biraz geç çağırdı 😀
womanmom15 kirmizibalikbeachte yazdım bakalım yarına ancak cevap gelir kadinin torunu var o derece emekliligi gelmiş herhalde genç dinc yeni jenerasyon hemşireler ebeler gelse keşke 😅
kirmizibalikbeachte womanmom15 valla bizimki genç olduğu halde unutuyor bende trip atıyorum beni aramadın diye 😸
womanmom15 kirmizibalikbeachte ya bunlar neden para aliyor ki o zaman bi aşı bi bebek anne kontrolu yani aklım ermiyii 😅
acmznu womanmom15 womanmom15 2. ay karma asının içinde yine hepatit var ve 4 de de var diğer cocuklar 3 doz olurken 4. aya kadar biziö gibi subatta doğanlar 4 doz olmus oluyor ve daha 6. ayda yine var normal mi sizce
womanmom15 acmznu bende aşı takvimine baktığımda bana da değişik geldi belki dozlari azdir açıkçası ben aşı vurdurma taraftari pek değilim ama neye guvenecegimizi şaşırdık valla bizde Rabbim evlatlarimizi korusun daha aşıların icerigine baksak kafayi yeriz
acmznu womanmom15 evet aşılar çok içime sinmiyor ama yaptırmayınca da onun sonuçlarını göze almak istemediğinden mecbur yaptırıyorum şimdi de böyle hepatit B aşısı kafamı karıştırdı normalde çocuklar üç doz olurken şubatta doğan bizim çocuklarımız altıncı aya kadar beş doz olmuş olacak saçma geldi bana
asyaleylaa Aşı kartınız vardır orda bir daha ne zaman aşıya götürmeniz gerektiğini yazıyorlar genelde,ona göre kendim götürüyorum ben armalarını beklemeğe gerek yok
womanmom15 asyaleylaa benim kartimda sadece vurduğu günün tarihi oluyor öyle bişey olsa burda sormazdim