asaf04_ Hanımlar lohusaliktan sonra bir kez adet oldum ikinciye olmadim adetim 3 4 gün gecikince test yapmıştım negatif çıktı şehir dışındayım bir daha test yapmadım emziriyorum 3 aylık bebeğim var napmaliyim sizce çok huzursuzum belirsizlikten kaynaklı
asaf04_ ebruasell 3-4 gün gecikmisti test yaptığımda yine de çıkar mıydı bebeğim daha küçük o kadar stres ve huzursuz oldum ki sütümde azalma yaşıyorum
Zeynepikra_ Bir hafta geçmesi gerekiyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ama emzirme döneminde gecikmeler ve düzensizlikler 1 yıla kadar çok normal olduğunu söylüyor doktorlar benim 1 ay bile geciktiği oluyor 10. Ayıma rağmen
asaf04_ Zeynepikra_ zaten korunuyorduk ama prezervatif içimde kaldi gibi oldu fakat içime sperm gitmedi hepsi prezervatifte kaldı o yüzden de içimde bı sıkıntı oldu takvimde de yumurtlamanın düşük günüydü ama kadın milletiyiz işte herşeyi ince ince düşünüyoruz benimde şuan 18 gün gecikti şehir dışındayim başkasının evindeyim test yapmaya da çekiniyorum
Zeynepikra_ asaf04_ evet hepimiz ince ince düşünüyoruz korktuğumuz zaman gecikmen büyük ihtimalle emzirdiğin için ama içinin rahatlamasını istiyorsan gizlice yap testini için rahatlasın