arzu76 3 gün kuralına 1 yaşına kadar tuz vermemeye Dana eti yerine kuzu eti tercih etmek Gibi kurallara uyuyor musunuz Bebeğim yoğurt ve meyve dışında hiçbir şeyi yemiyor sevmiyor şuan 7 ay 4 günlük
mekame3 arzu76 Ben 3 gün kuralına uydum oda alerji vs olmasın diye tuz olayında da çok çok az koydum tabi 10 aylıktan sonra falandı meyve çok vermedim yani tatlıya alışır yemeği bırakır diye onun haricinde herşeyi verdim
organikirmik arzu76 tuza dikkat ediyorum evet. 3 gün kuralına 1-1.5 ay kadar dikkat ettim şu an yine çok alerjik bi şey denersem (tahin vereceğim mesela) o zaman dikkat ederim ama diğer şeylerde çok etmiyorum. Dana yerine kuzu veriyorum evet o da bizim yemeklere geçirene kadar aşağı yukarı 9 aya kadar öyle ilerlerim
idildeniz35 arzu76 3 gün kuralına alerjik olabileceğini düşündüğüm besinlerde uydum. Mesela bebeğimin yumurta, inek sütü ve tahine alerjisi çıktı. O yüzden iyi ki uymuşum çünkü diğer türlü neye alerjisi olduğunu anlamak zorlaşıyor. Tuz şeker konusuna kesinlikle dikkat ediyorum
idildeniz35 arzu76 sebze olarak tatlı patates, kabak, havuç, bal kabağı tarzı tatlımsı sebzeleri seviyorlar aslında genelde ama onları denediniz mi?
arzu76 idildeniz35 tatlı patates bulursam deniycem havuç kabak denedim havucu sadece su püreli emzikler Varya onda yedi 1 kez sonra yemedi yine
denizalismom arzu76 yumurta alerjimiz vardı 7. Ayda geçti çok şükür o zamana kadar herşeyi 3 gün kuralı ile verdim. Alerji geçtikten sonra anam babam usulü yaptım . Tabi tuz a dikkat ettim. Bi çimdik atıyordum bazı yemeklerine . Tavuklu be etli yemeklere. Salça da 1 çay kaşığı kadar kullanırdım fazla değil.
idildeniz35 arzu76 bu mevsimde bal kabağı bulabilirseniz tatları benziyor bence. Bir de bebiş kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım da sebzeleri pek yemiyordu. İçine azıcık kıyma karıştırınca çok severek yiyor onu da deneyebilirsiniz
Crnrza Annem babam usulü gittim. Çok alerjik besinlerde dikkat ettim, muz, çilek, kivi, yumurta bunlara üç günlük kuralı uyguladım. He tahinede tabi