biricigiminannesi26 Kızlar tualetini lazımlığa mı alaturkaya mı yaptırıyorsunuz , küçük veya büyükte nasıl temizliyorsunuz yeni başlayanlara fikir olsun
Cicektebenimcicekligunlerde biricigiminannesi26 İshaliz başladığımızdan beri sıcak çarpıyor sanırım. Havalara güvenerek ılık suyla yıkıyorum bel altını,kaçırınca kıyafetler daha sorun.🤷♀️😀
biricigiminannesi26 Anne25 çok hareketli çocuklarda biraz sorun oluyor diye duydum canım ben de yeni başlayacağım merak ettim herkes nasıl yapıyor
ikiKudurukAnnesi biricigiminannesi26 kızım 5 yaşında o tuvalet kullanıyor oğlum 2.5 bazen lazımlık bazen tuvalete
biricigiminannesi26 Cicektebenimcicekligunlerde bencede mantıklı canım peki lazımlık mı kullanıyorsunuz
biricigiminannesi26 3erkekannesi__ şuna ablam da alıştırıyor bende yeni başlayacağım ama ablam alıştırmadı yeğenim altına yapıyor ısrarlarla bende başkalaşmaya korkuyorum
3erkekannesi__ biricigiminannesi26 yapa yapa öğrenecek ama zorlu bi süreç sabır istiyor tavsiyem halıları kaldırın yani yaz ayı sonuçta temizlik daha kolay olur kanepe yatak onlara da alez geçirin üstünü örtün bide bebeğinizi takip edin ben gece çiş yapmadığını farkettiğim de başlamıştım daha kolay oldu
biricigiminannesi26 3erkekannesi__ bugün denedim canım ama oyuna dalıyor unutup altına yaptı bir kaç kez ben de gözden kaçırmışım sizin üç çocuğunuz var galiba tecrübenizden almak isterim
3erkekannesi__ biricigiminannesi26 ikisi daha 8. Aylık 🙈 dediğim gibi gece çiş yapmadığını görünce başladım birden bıraktık bezi oğlumada anlattım dedim artık bez yok çiş tuvalete yapılacak diye sürekli çiş yapması için tuvalete götürdüm saat başı götürdüm diyebilirim ilk gün hep altına yaptı ertesi gün de kakasını yaptı bi kaç gün böyle olunca rahatsız oldu tutmaya başladı bende oyun yaptım hadi bi bakalım çişimiz hangi renkmiş evdekiler bir renk söylüyordu oda söylüyordu merak ettiğinden gidip yapıyordu öylelikle alıştı
biricigiminannesi26 3erkekannesi__ aa çöküş olmuş canım ama benimki daha anlattıklarımın hepsini anlamıyor başka ne yapabilirim
3erkekannesi__ biricigiminannesi26 ne kadarlık ki tam anlamıyor minik süprizler yap mesela gün içinde çişini kalasını tuvalete yaptığında akşam ona bi süpriz vereceğini söyle sevdiği bişeyi hazırla mesela